De kennis die jij nodig hebt

Voor wie?

Wij bieden begeleiding aan mensen met allerlei beperkingen. Dit kan een (lichte) verstandelijke beperking zijn, een autisme-problematiek, een andere psychische beperking of een psychosociale problematiek. Bel ons gerust om na te vragen of we jou kunnen helpen.

We kunnen eventueel altijd een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen.

Voorwaarde voor het kunnen bieden van onze ondersteuning is dat de hulpvrager een WLZ-indicatie of een WMO-indicatie heeft. Indien nodig ondersteunen wij je bij het aanvragen van een indicatie.

Wij hebben contracten met diverse gemeenten. Op dit moment kunnen wij op die manier mensen hulp bieden die woonachtig zijn in de volgende gemeenten:

  • Sittard-Geleen, Beek en Stein.
  • Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Valkenburg a/d Geul en Vaals.
  • Beekdaelen.
  • Kerkrade.

Ook in de andere gemeente in regio Zuid en Midden Limburg kunnen wij mogelijk hulp bieden via een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via één van onze samenwerkingspartners.

Uitsluitingscriteria

Wij kunnen geen hulp bieden ten aanzien van verpleging, intensieve persoonlijke verzorging, behandeling en toepassen van voorbehouden handelingen (bv. verstrekken van medicatie) en ernstige verslavingsproblematiek. Ook bieden wij geen opvang of verblijf.

Wel kunnen wij u mogelijk doorverwijzen naar samenwerkingspartners.

Neem gerust even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden samen.

Neem contact met ons op!

Bezoekadres

Walramstraat 20

6131 BM Sittard

info@hulpathome.nl

Post adres

Postbus 108

6130 AC Sittard

06-42917121

Of vul het onderstaande contactformulier in!